Vacatures

Kinderbegeleid(st)ers binnenschoolse opvang

 

Infano VZW is een sociaal ondernemer die kinderopvang organiseert in al zijn geledingen. 450 medewerkers zetten zich elke dag in om de kinderen de beste zorgen te geven in kinderdagverblijven, binnen- en buitenschoolse opvang, dienst voor onthaalgezinnen en bedrijfsopvang. 

Voor onze dienst binnenschoolse opvang zijn wij op zoek naar enthousiaste kinderbegeleid(st)ers (m/v) voor verschillende scholen in volgende gemeentes:

Ninove, Dilbeek, Sint-Agatha-Berchem, Anderlecht, Affligem, Machelen, Vilvoorde, Neder-over-Heembeek, Londerzeel, Halle, Herne, Sint-Pieters-Leeuw, Destelbergen, Sint-Amandsberg, Wezembeek-Oppem en Overijse.

De functie betreft een deeltijds contract. Je werkt tijdens de ochtend, (middag)- en avondopvang (gebroken uurrooster) en staat voornamelijk in voor de opvang van 2,5 tot 12 jarigen voor en na de schooluren, tijdens de middagpauze, op woensdagnamiddag en tijdens de vakanties. Tijdens de vakanties werk je aansluitend en organiseer je met het team activiteiten.

Jouw verantwoordelijkheden zijn hoofdzakelijk :

- Spelactiviteiten organiseren

- Begeleiding en verzorging van kleuters en lagereschoolkinderen

- Kinderen opvangen in een veilige omgeving en geborgen sfeer

- Ouders en derden warm onthalen en de gepaste informatie meedelen.

Profiel :

- Je hebt een hart voor kinderen en bent gemotiveerd om de kinderen een fijne tijd te bezorgen

- Ervaring is een pluspunt maar niet noodzakelijk

- Je bent een teamspeler en flexibel in je werkuren

- Je beschikt over een attest van goed gedrag en zeden (model 2)

- Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands

- Geen diplomavereisten 

- Een Individuele Beroepsopleiding (IBO) is mogelijk

Interesse? Solliciteren kan via Anja Van Malder - HR deskundige - Tel.: 02/582.72.62 - sollicitaties@infano.be.  Toe te voegen documente : cv met foto en Uittreksel uit het strafregister (Model 2) 

Aanbod

- bediendecontract van onbepaalde duur (na afloop van IBO)

- maaltijdcheques (na afloop van IBO)

- verplaatsingsvergoeding (beschikken over eigen vervoer is een extra troef)

- gratis hospitalisatieverzekering na 1 jaar dienst

- doorgroeimogelijkheden binnen een dynamische organisatie

Al onze vacatures staan ook vermeld op de VDAB website.

Kinderverzorg(st)ers

Wij hebben volgende vacatures in onze kinderdagverblijven :

- Sint-Agatha-Berchem, Kampenhout en Pepingen  : Deeltijdse kinderverzorgster (19 u./week). Indiensttreding met een Individuele Beroepsopleiding.  Meer info vindt u op de website van de VDAB.

- Wezembeek-Oppem, Vilvoorde, Anzegem : kinderverzorgster (19 u / week), contract van onbepaalde duur.  Solliciteren kan via de VDAB website.

 

Teambegeleider-coach te Wezembeek-Oppem / Overijse

Voor onze binnenschoolse opvang te Wezembeek-Oppem en Overijse  zijn wij op zoek naar een voltijdse teambegeleider-coach. (onmiddellijke indiensttreding)

Voor meer informatie kan u terecht op de VDAB website.

 

Spontane sollicitatie

Infano is steeds op zoek naar gemotiveerde kandidaten voor verschillende functies.

 

Solliciteer hier:

 

Enthousiaste vrijwilligers gezocht (in verschillende van onze locaties)

U kan zich gedurende enkele uren per week vrijmaken ? U heeft een uitstekende kennis van het Nederlands ? U heeft een enthousiaste, flexibele houding en kan vlot omgaan met kinderen ?  Misschien is vrijwilligerswerk bij Infano dan iets voor u !

Wij bieden een vrijwilligersovereenkomst met forfaitaire kostenvergoeding. U bent verzekerd tegen burgerlijke aansprakelijkheid en arbeidsongevallen.

Interesse? Neem dan contact op met Anja Van Malder, tel.: 02/582.72.62

Onthaalgezinnen

Infano vzw is voor de zorgregio Asse (Asse, Dilbeek, Affligem, Liedekerke, Merchtem, Opwijk, Roosdaal en Ternat) op zoek naar gemotiveerde onthaalouders (m/v) voor de dienst opvanggezinnen "Zonnewind".

U vangt bij u thuis kindjes (van 0 jaar tot ze naar de kleuterschool gaan) op van ouders die uit gaan werken. U zorgt voor een huiselijke sfeer, biedt hen verzorging, stimuleert hun ontwikkeling door spel, zorgt voor een goede voeding, ...

U wordt via het diensthoofd van de dienst opvanggezinnen "Zonnewind" begeleid in uw dagelijkse werking.

Wij bieden: sociaal statuut voor onthaalouders - starterscursus en vorming - begeleiding en ondersteuning - bezettingsgarantie - thuiswerk, beperkte administratie -belastingvrije onkostenvergoeding - ongevallenverzekering - groepsverzekering burgerlijke aansprakelijkheid - opbouw pensioenrechten - eigen keuze werkuren - zelfstandigheid

Wij verwachten: geen opleidingsvereisten, een hart voor kinderen, zelfstandig kunnen werken, pedagogische ervaring (willen opbouwen), bewijs goed zedelijk gedrag, veilige en kindvriendelijke woning (of bereid zijn deze aan te passen) en een sociale ingesteldheid 

Solliciteren kan via dienst voor opvanggezinnen Zonnewind - T 02/583.06.15

 

Diensthoofd:  Annick Deridder

@ deridderannick@infano.be

Deze map is leeg